Të gjitha kategoritë

Klasifikimi kryesor i produktit

Produkte të shkëlqyera

Produkte të shkëlqyera
Produkte të shkëlqyera
Produkte të shkëlqyera
Produkte të shkëlqyera
Produkte të shkëlqyera
Produkte të shkëlqyera
Produkte të shkëlqyera
Produkte të shkëlqyera
Produkte të shkëlqyera
Produkte të shkëlqyera
RRETH NESH

Sengong Machinery

Shandong Sengong Machinery Manufacturing Co., Ltd

Sengong Machinery

Shandong Sengong Machinery Manufacturing Co.,Ltd(Linyi sengong machinery research institute ) Located at Lanshan district, Linyi City of Shandong province, "the Biggest wood based panel base of Asia",The company is an aggressive enterprise which integrates wood based panel machinery researching, designing ,manufacturing, marketing and service.In the year 2010,Sengong machinery factory achieves the strategy partner relations with Linyi Academy of Sciences for new products research and development.

Now The company has its subsidiary plywood factory,particle board factory, MDF factory and one OSB factory which is under construction.

Since It Was Established In 1996

Sengong machinery keeping innovations and perfection to commit themselves in producing best quality machinery. Our main products are Plywood production line, Particle board production line ,H/MDF production line, Lamination press, OSB production line,Mould door hot press etc. based on our ..............

Shiko me shume

Certifikata ynë Nderi

CERTIFIKATA
CERTIFIKATA
CERTIFIKATA
CERTIFIKATA
CERTIFIKATA
CERTIFIKATA

Përparësitë tona

Përvojë më shumë se 27 vjet
Shumica e projekteve që ne bëmë janë të bazuara në "ÇELËSIT ", nga dizajni i fabrikës, teknologjia e prodhimit mbështet deri në dorëzimin e produkteve të kualifikuara te klientët.
 • Përparësitë Përparësitë

  Kontroll 100% i cilësisë gjatë dhe pas prodhimit dhe cilësia e mbikëqyrjes së rreptë.

 • Përparësitë Përparësitë

  Plotësoni nevojat e të gjithë klientëve dhe zgjidhni problemet shpejt

 • Përparësitë Përparësitë

  Kompania jonë fokusohet gjithmonë në përmirësimin e teknologjisë

 • Përparësitë Përparësitë

  Produktet shiten në më shumë se 60 vende, me më shumë se 30000 klientë bashkëpunues

Artikujt e fundit

Blogu ynë më i fundit

Shiko te gjitha

Kategoritë e nxehta

OnlineONLINE